Menu

Sportmassages en ontspanningsmomenten

Bij Koekjes en Woefjes kan u niet alleen terecht voor een groot assortiment aan voedingswaren en andere producten, maar ook voor een heerlijk ontspannende massage voor uw viervoeter.

Zowel honden als katten krijgen bij ons een fantastische ontspanningsmassage. Ideaal voor uw huisdier na een ingrijpende of stresserende verandering, zoals bijvoorbeeld een verhuis, de aankomst van een nieuw huisdier of een vuurwerk op Oudejaarsavond. Of natuurlijk ook gewoon zonder aanleiding, gewoon als verwennerij.

Is uw hond of kat sportief aangelegd, en moet hij af en toe onder druk kunnen presteren? Dan kunnen wij zorgen voor een sportmassage. Dit is ideaal voor honden die bijvoorbeeld op een hoog niveau aan agility of canicross doen. Ook een massage na een traumatische ingreep behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld als deel van de revalidatie na een orthopedische operatie, of na het oplopen van littekens.

Maakt u graag een afspraak voor een massage voor uw hond of kat? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website.

koekjesenwoefjes@gmail.com
BTW BE0508 772 423
Smissestraat 4 - 2430 Laakdal
Gsm: 0479 46 15 660479 46 15 66