Menu

Artisanale honden & katten koekjes

Honden groot en klein, moeten bij ons zijn

Ook voor niet-zelfgemaakte koekjes en snoepgoed kan u natuurlijk bij ons terecht. Spring gerust eens binnen in onze winkel, en dan bespreken we graag met u waar u precies naar op zoek bent. We kunnen u dan advies geven op maat van uw huisdier.

Zowel voor kleine als voor grote viervoeters hebben wij geschikte producten in de aanbieding. Ideaal om uw favoriete huisdier eens te verrassen met een of andere lekkernij, of om hem te belonen voor goed gedrag. We zien er persoonlijk op toe dat onze hondenvoeding enkel van topkwaliteit is. Minder goede merken zal u in onze winkelrekken niet terugvinden.

Hebt u nog vragen in verband met onze hondenvoeding? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Of spring gewoon eens binnen in onze winkel!

Ook uw kat verdient wat lekkers

Ook uw kat verdient op tijd en stond een lekker snoepje of een heerlijke beloning als gevolg van goed gedrag. Koopt u graag originele producten, die ook nog eens goed zijn voor de gezondheid van uw huisdier? Dan is Koekjes en Woefjes de plek bij uitstek.

In onze rekken vindt u behalve hondenvoeding namelijk ook nog een groot assortiment aan lekkernijen voor elke kat. Vraag ons gerust naar advies. Samen met u gaan we dan op zoek naar de perfecte voeding, afgestemd op zijn of haar voorkeuren, persoonlijkheid en karaktertrekken.

Zit u nog met vragen? Contacteer ons dan gerust via de contactpagina van deze website. Of spring gewoon eens binnen in onze winkel!

koekjesenwoefjes@gmail.com
BTW BE0508 772 423
Smissestraat 4 - 2430 Laakdal
Gsm: 0479 46 15 660479 46 15 66